Det er fortsatt trygt å komme på våre arrangementer

Noen byer har nå måttet å stenge ned for kulturaktiviteter på grunn av smittesituasjonen. Skien kommune melder at det foreløpig ikke planlegges innstramninger her. Samtidig har ikke myndighetene gitt andre signaler enn at kulturlivet fortsatt oppfordres til å holde hjulene i gang.

På Litteraturhuset i Skien tar vi derfor sikte på å gjennomføre allerede planlagte arrangementer innenfor de til enhver tid gjeldende smittevernregler.

Nye retningslinjer trådte i kraft natt til 9. november 2020. Det betyr at vi maksimalt kan ha 50 publikummere på arrangement framover. Noen av arrangementene de neste ukene er allerede utsolgt innenfor de tidligere koronabegrensningene. Vi vil ta kontakt med alle som har kjøpt billett til disse arrangementene, slik at vi kan få gjennomført som planlagt, men med færre publikummere. Dersom situasjonen skulle endre seg og det blir avlysninger, vil vi selvsagt gi mulighet for refusjon av kjøpte billetter.

Samtalen med Thorvald Steen 11. november og med Merete Morken Andersen og Sverre Mørkhagen 18. november, går av stabelen i Peer Gynt-salen. Det vil følgelig bli lagt ut 50 billetter for salg, så vær tidlig ute.

Årets finale, samtalen med Pedro Carmona-Alvarez og Maria Navarro Skaranger, arrangeres i Dovregubbens hall med fastmonterte seter. Her går billettene unna, vi i er halvveis til 200. Så ingen grunn til å sitte på gjerdet her heller.

Vi følger situasjonen nøye, og vil holde dere underrettet dersom det skulle oppstå endringer.

Enn så lenge oppfordrer vi alle til å følge smittevernreglene, og ønsker velkommen til litteraturhusets arrangement innenfor de begrensningene som gjelder.

Takk for all den forståelsen og støtten vi har fått fra dere, det setter vi veldig stor pris på!

Foto: Kai Hansen