20.sep. 2023 Kl.19:00
Kvensk kveld

Sammen med Brageprisvinner Ingeborg Arvola har Litteraturhuset invitert vinneren av Tarjei Vesaas debutantpris, M. Seppola Simonsen. Den kvenske debutanten har imponert stort med diktsamlingen «Hjerteskog».

Ingeborg Arvola har fått Brageprisen og er nominert til Nordisk råds litteraturpris for det som omtales som «En vidunderlig og storslagen roman», Kniven og ilden. Romanen er første bok i trilogien «Ruijan rannalla – Sanger fra ishavet», og handlingen er lagt til Finnmark på 1860-tallet, fra det kvenske miljøet. Dette er en roman som både underholder og som gir oss et annerledes blikk på Norge.

Sammen med Ingeborg Arvola har Litteraturhuset invitert vinneren av Tarjei Vesaas debutantpris, M. Seppola Simonsen. Den kvenske debutanten har imponert stort med diktsamlingen «Hjerteskog», som juryen omtaler som berørende og relevant.

Kvelden byr også på musikkinnslag av musikerparet Trygve Beddari og Anne Margaret Nilsen. Med hjerte for tradisjonsmusikk, kvenskfinsk, jazz og blues har de turnert Norge nord og ned med ulike repertoirer.

Billettpriser:
Ordinær: 215
LIS-medlem: 165
Student: 100

Peer Gynt salen, Ibsenhuset
Dørene åpner 18.30

Kjøp billetter her..