10.sep. 2020 Kl.19:00
Ibsenhuset, Peer Gynt-salen
Prosalong på Verdensdagen for selvmordsforebygging

Dørene åpnes kl. 18.00
HENT GRATISBILLETTEN DIN HER.

Arr. i samarbeid med LEVE – Landsforeningen for etterlatte etter selvmord, Veiledningssenter for pårørende, Kirkens SOS Telemark, Mental Helse Hjelpetelefonen, Senter mot incest og seksuelle overgrep i Telemark, Skien kommune – Helse og velferd, FRI Vestfold og Telemark og støttes av Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening.

Appell ved Ap-politiker og kommunestyremedlem Odin A. Bohmann.

Skuespiller og dramatiker Ingvild Hogstad fremfører utdrag fra en teatertekst med foreløpig arbeidstittel ‘Broren min’, som skal bli en forestilling om det å være en etterlatt når noen som står deg nær velger å avslutte livet.

Prosalong: Mammaen til Sivert

Natt til torsdag 9. februar 2017 rammes Tove Irene Langsveen av sitt livs mareritt: Sønnen Sivert tar sitt eget liv. I boka Hvor er lyset om vinteren? setter hun ord på sine erfaringer og deler sønnens egne tekster med leseren.

Møt en forfatter som har skrevet en viktig og lindrende bok om tabuer og skam rundt ensomhet, og om at vi alle må forsøke å strekke frem en hånd til dem som er langt nede. Velkommen til en samtale som kan trøste og hjelpe.

Samtaleleder er Anne Spånem.

MERK: Markeringen er gratis, men for å overholde reglene for smittevern, ber vi alle om å utløse en gratisbillett på Ibsenhusets nettsider.