5.mai. 2021 Kl.19:00
Ibsenhuset, Peer Gynt-salen
Forfattere fra Fylket. Helga Flatland og Stig Aasvik

Kjøp billett.
Dørene åpner kl. 18.

Hvordan takler vi møtet med våre syke og døende foreldre? Er det mulig å komme nærmere hverandre i smerten ved livets slutt? Og hvordan leve videre? Med hvilken rett lever vi videre?

Stig Aasvik fra Horten og Helga Flatland fra Flatdal skriver begge om tap av mødre, om liv og død, med en intens tilstedeværelse og stor psykologisk innsikt.

I 2020 utga Flatland Et liv forbi og Aasvik Årets døde. I år er Aasvik dessuten aktuell med romanen Tøyenparken, som er den fjerde romanen i en serie som begynte med Lofotveggen (2017).

Møt to av Vestfold og Telemark fylkeskommunes aller største!

Samtaleledere er Ola Jostein Jørgensen og Helga Lilleland.


Stig Aasvik er opprinnelig fra Vestfold. ‘Årets døde’ er hans sjette roman. For romanen ‘Indre anliggender’ (2012) fikk han Bokhandelens forfatterstipend og boken ble nominert til Årets bok i Natt & Dag. Aasvik mottok Vestfold Litteraturpris 2018 for forfatterskapet.
Foto: Bjørn Wad

Helga Flatland er opprinnelig fra Telemark. Akkurat nå er hun aktuell med romanen ‘Et liv forbi’, som har fått fantastiske mottakelser. Hun har tidligere blitt tildelt Tarjei Vesaas’ debutantpris, Ungdommens kritikerpris, Aschehougs debutantstipend, og hun ble nominert til P2-lytternes romanpris.
Foto: Agnete Brun