6.mai. Kl.12:00
Kreativt skrivekurs

Sende mail til post@litteraturhusetiskien.no for påmelding til skrivekurset.

Går du med en kriblende lyst til å skrive kreative tekster? Ønsker du å utfordre og utforske dine kreative sider? Da er skrivekurset vårt med den erfarne Telemarksforfatteren Aasne Linnestå noe for deg.

I vakre og historiske omgivelser på Frogner hovedgård i Skien skal skrivelysten få fritt spillerom. Kurset inkluderer overnatting og måltider fra lørdag 6. til søndag 7.mai. Kurset er åpent for alle som har lyst, men har begrenset antall plasser.

På kurset vil deltakerne bli eksponert for noen av de verktøyene forfatteren selv anvender for å igangsette ulike skriveprosesser. Det vil bli gitt oppgaver som åpner for impulsiv og usensurert skriving, og oppgaver som bruker eksempler fra skjønnlitteraturen selv som rammeverk.

Både dikt og prosa vil bli skrevet i løpet av kurset, og deltakerne vil dessuten få tilsendt en liten samling skjønnlitterære tekster før kursstart, til glede og inspirasjon.

Lørdags kveld vil det bli litterær salong, så det er bare å glede seg til et komplett kreativt døgn viet lesing og skriving.

LØRDAG 6.MAI–KL.12.00 TIL SØNDAG 7.MAI-KL.12.00 PÅ FROGNER HOVEDGÅRD
Pris for kurs, måltider og overnatting i dobbeltrom 2000, –
Pris for kurs, måltider og overnatting i enkeltrom 2300, –
PÅMELDINGSFRIST 1.MAI