25.okt. 2023 Kl.19:00
LiS fisker Karpe

Denne kvelden inviterer vi til Karpe-kveld på Festiviteten i Skien, sammen med “Hjerte i to” forfatter Yohan Shanmugaratnam og komiker Jon Sindre Fjellvang.


Vi har invitert «Karpe-forfatter» Yohan Shanmugaratnam til en litterær samtale i Skien. Yohan Shanmugaratnam er en journalist, samfunnsgeograf og forfatter fra Ås. Han jobber i Klassekampen og er i tillegg kjent for et forfatterskap som retter blikket mot rasisme, identitet, integrering og utenforskap. Shanmugaratnam er også kjent for sitt arbeid med duoen Karpe der han blant annet fulgte Chirag, Magdi og resten av Karpe-teamet tett i det intense halvåret mellom Omar Sheriff og Spektrum x 10 på Fetiviteten i Skien. Dette ble til boka «Hjertet i to» som gir et fascinerende innblikk i et univers få har sett fra innsiden, der Chirag og Magdi deler egne tanker om hvem de er – og hvor de er på vei.

Sammen med Yohan har vi invitert komiker og skuespiller Jon Sindre Fjellvang, mest kjent for sine karakterer, parodier, musikalske humor og originale ideer. Jon Sindre ble gullruten-nominert for sin Karpe-parodi “Ferdig, men ikke kom og tørk”. Sketsjene hans har fått mye anerkjennelse fra flere komikere, mest for sin popkulturelle satire, sitt øye for detaljer og evne til å gi liv til troverdige humoristiske karakterer. Du har blant annet sett han i Nissene i bingen, Hvite gutter, Feeden og ikke minst parodidokumentaren «Karpe – ferdig, men ikke kom og tørk».

Sammen skal Yohan og Jon Sindre få «nerde» med oss, og vi vi få et innblikk i Karpes verden fra to som har studert dem – på hver sin måte.

Priser:
Ordinær: 240,– / LiS-medlem: 175,–

Start: 19.00
Dørene åpner 18.30

Kjøp billett her