2.nov. 2019 Kl.14:30
Folque Café
Kulturkræsj-prosalong med Bushra Ishaq og Sunniva Gylver

Gratis inngang.

Arr. er et samarbeid med Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening.

På tross av alt vi vet om hverandre, kjenner vi sjelden til den spiritualiteten som skjuler seg bak den andres religion. Bushra Ishaq og Sunniva Gylver – to etablerte og sterke samfunnsrøster – utforsker i boka Tro på tvers hverandres og sin egen tro.

Det handler om hverdagstroen, slik den kan arte seg for en kristen og for en muslim. Forfatterne deler refleksjoner om hvert sitt ståsted som muslim og kristen, rundt de samme tema. Og møtes som venner, ikke som representanter for ulike trossystemer.

Du inviteres til å overvære denne spennende og viktige dialogen LIVE. Samtaleleder er Anne Spånem. Og det hele er helt GRATIS.

Arr. er en del av festivalen Kulturkræsj Telemark – International Festival og er et samarbeid mellom Litteraturhuset og Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening, Grenland Kirkeakademi, Samarbeidsrådet for tros- og livssynssamfunn Grenland og Folque Café.

Foto: Vårt Land

Prosalonger er litterære kvelder der Litteraturhuset i Skien med støtte fra "Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening ":http://www.nffo.nosetter søkelyset på aktuelle bøker eller trender i sakprosasjangeren.