30.nov. 2022 Kl.19:00
Ibsenhuset, Peer Gynt-salen
Middelklassens navlelo

Kjøp billett
Innslipp kl. 18.00

Vi er stolte av å by på et lysglimt i det verste novembermørket. De sylskarpe observatørene og drevne forfatterne Nina Lykke og Marit Eikemo kommer for å snakke om sine siste bøker: Vi er ikke her for å ha det morsomt (2022) og Team Tuva (2021).

Få forfattere tar livet i middelklassen så til de grader på kornet som disse to gjør, og det med mye vidd og varme. Vi gleder oss til en lun og humoristisk samtale i to akter, ledet av Helga Lilleland og Agnetha Thormodsdatter.

ONSDAG 30. NOVEMBER – KL. 19.00
Peer Gynt-salen / Innslipp kl. 18.30
Ordinær: 215,– / LiS-medlem: 165,–/ Student: 100,–

«Lykke slår knock-out på virkelighetslitteraturen», «suksessforfatter med spiddende penn», «Lykke befestet sin posisjon som en mester i kunsten med å avkle den øre middelklassens forfengelighet»! Nok en gang lar både kritikere og lesere seg begeistre av Nina Lykke romaner, denne gangen splitter nye «Vi er ikke her for å ha det morsomt». Mulig det, men likevel så er det morsomt (på den litt vonde måten) å lese om kulturmannen Knut sitt indre og ytre liv, og det blir garantert en opplevelse å møte forfatteren selv på Litteraturhuset i Skien.

Marit Eikemo er godt kjent for de fleste, for sine tekster som tar samtida på kornet og fanger tidsånden, gjerne på en snerten og lun måte. Romanene og novellene hennes har gjerne kvinnelige hovedpersoner som vakler og tar underlige valg. De er gjerne over gjennomsnittet opptatt av boligkjøp og Finn-annonser, sånn er det med Tuva også i “Team Tuva”.

Gled dere til en litterær aften med to skarpe forfattere.