9.nov. 2022 Kl.19:00
Ibsenhuset, Peer Gynt-salen
Norsk nok

Kjøp billett
Innslipp kl. 18.00

I forbindelse med Skien World har vi gleden av å invitere til samtale om hva det vil si å være norsk og norsk nok. Kan folk ha flere identiteter?

VI har sydd sammen et helaftens program i to akter. I første akt møter vi Skiensmannen og stortingspolitikeren Mahmoud Farahmand og scenekunstner Uma Feed til samtale om hva det vil si å være norsk. Begge har skrevet hvert sitt bidrag i antologien Norsk nok som blei til som en følge av fjorårets offentlige debatt om disse spørsmålene. Forfatter og redaktør Mala Naveen samla de mest markante stemmene i antologien. Samtalen ledes av Anne Kyong Sook Øfsti.

I andre akt blir det konsert med FLTY BRGR GRL. Bandet er et garasjepop-prosjekt basert i Oslo som vekker samme cool girl energi som Snail Mail og Soccer Mommy. Beatrix og Sarah lager creepye og sukkersøte låter inspirert av sommer, forelskelser og burgere.

ONSDAG 9. NOVEMBER – KL. 19.00
Peer Gynt-salen / Innslipp kl. 18.00
Ordinær: 215,– / LiS-medlem: 165,–/ Student: 100,–
Arr. i samarbeid med Ibsenhuset

Anne Kyong Sook Øfsti: Adoptert til Norge som treåring, jobber nå som førsteamanuensis, familieteterapeut og forfatter. Har gitt ut romanen Si at vi har hele dagen, 2014, om adopsjon, identitet, røtter og tilhørighet.

Uma Feed: samfunnsdebattant, skuespiller og interdisiplinær scenekunstner. Hun er utdannet method acting-skuespiller ved NSKI Høyskole og har jobbet som frilans scenekunstner i en årrekke.

Mahmoud Farahmand: stortingsrepresentant for Høyre. han er utdannet elektronikkingeniør og har gjennomført Krigsskolen. Fra 2003 til 2011 arbeidet han i Forsvaret og tjenestegjorde i utenlandsoperasjoner i Afghanistan.