28.feb. Kl.19:00
Midtøsten | Palestina og Israel-konflikten

Peer Gynt-salen, Ibsenhuset
Dørene åpnes kl. 18.30

Kjøp billetter her.

Det nye Midtøsten og Eurasia. En konstant forandring og utvikling som påvirker hele regionen, men også den sosiopolitiske- og økonomiske balansen mellom stormaktene. Hva skjer og utspiller seg i kulissene, i den nye krigen mellom Palestina og Israel? Kveldens panel, med Nora Ingdal, Dag Tuastad og Glenn Diesen vil gi svar på mange spørsmål rundt konflikten og dagens Midtøsten.

Samtaleleder er sjefsredaktør i TA, Ove Mellingen.
-———-
Nora Ingdal er utenlandssjef hos Redd Barna. Hun har nesten 30 års erfaring fra bistand og humanitært arbeid, som journalist, redaktør og forfatter. Hun var Norsk Folkehjelp sin landssjef i Gaza i fire år, hun jobbet med evaluering og utredninger for Norad, Utenriksdepartementet, EU og FN i ti år.

Dag Tuastad er sosialantropolog, forfatter og førstelektor i Midtøstenstudier ved Universitet i Oslo, Midtøsten-forsker og ekspert på palestinsk politikk. Han har tidligere skrevet en lang rekke artikler og rapporter om emnet og underviser ved Universitetet i Oslo.

Glenn Diesen er statsviter, forfatter og professor ved Institutt for økonomi, historie og samfunnsvitenskap ved Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Han er spesialist på russisk utenrikspolitikk og geopolitikk. Fra 2018 til 2020 var han ansatt som professor ved Økonomihøyskolen i Moskva.

Boksalg ved Arkaden Norli.

………

Billettpriser:
Ordinær: 215
Medlemmer av LiS: 165
Studenter: 100


www.litteraturhusetiskien.no