20.des. Kl.19:00
Ibsenhuset, Peer Gynt-salen
Liv Gulbrandsen - Min kamp og Fifty Shades of Grey

Forestillingene kan ses hver for seg (kl. 19 og kl. 20.30), eller som to akter med pause imellom.
Kjøp billett.

Merk! Forestillingen er på FREDAG og ikke på onsdag som det står i flyeren vår.

Arr. er et samarbeid med Ibsenhuset.

Bli med når Liv Gulbrandsen pisker oss gjennom Fifty Shades-trilogien og Karl Ove Knausgårds Min kamp fra et feministisk perspektiv, i to akter. Gulbrandsens litterære gjenfortellinger går for fulle hus over hele landet. Gjennom hennes humoristiske, avslørende og ikke minst effektive gjennomganger får vi et innblikk i to bemerkelsesverdige litteraturfenomener i vår tid.

For hva er det som gjør at disse bøkene fascinerer og gleder i så stort omfang? Hvordan kan karakterene leses som uttrykk for kjønnsstereotypier, og hva forteller disse romanenes suksess egentlig om oss som samfunn? Det og mye annet lurer forfatter og programleder Liv Gulbrandsen på. Hun er prosjektleder for Bokåret 2019, tidligere leder for Leser søker bok og kjent fra NRK P3 og NRK Barne-TV.

Foto: Stine Friis Hals

Anmeldelser

«Kan noen vær så snill å kanonisere Liv Gulbrandsen? Det er bare å håpe at disse forestillingene lagres, i hjerter, hoder og klappende hender»
Klassekampen

«… den tidligere barne-TV-heltinnen Liv Gulbrandsen har gjengitt tre bind av Fifty Shades of Grey i en halsbrekkende og hysterisk morsom femti minutters versjon.»
Fredrik Wandrup, Dagbladet

«Bokinspirator Liv Gulbrandsen har skapt sin egen sjanger. Vanvittig morsomme er hennes personlige gjenfortellinger av utvalgte verk.»
Anne Østgård på bloggen Forlagsliv

/ Neste