3.mar. Kl.19:00
Ibsenhuset, Peer Gynt-salen
Monica Isakstuen og Mona B. Riise. Mine venner.

Gratis inngang. (Billetter må likevel løses ut hos Ibsenhuset.)
Arrangementet blir OGSÅ strømmet.

Innslipp kl. 18.30

Monica Isakstuens bestselger Mine venner er ute på veiene med Riksteatret. Vi ønsker velkommen til en førsnakk før sceneteppet går opp på Ælvespeilet 6. mars.

Monica Isakstuen og Mona B. Riise tar oss med på dette surprisepartyet fra helvetet som virkelig røsker opp i vennskap fra ulike steder og faser i livet. I samarbeid med Riksteatret ønsker vi velkommen til en allmenngyldig samtale med høy gjenkjenningsfaktor!

Monica Isakstuen (f. 1976) er forfatter og dramatiker. Bøkene og stykkene hennes er oversatt til flere språk. For sin tredje roman, Vær snill med dyrene (2016), mottok hun Brageprisen. Foto: Tine Poppe.

Utgivelser
MINE VENNER – Roman, Gyldendal (2021)
RASE – Roman, Pelikanen (2018), oversatt til dansk
SE PÅ MEG NÅR JEG SNAKKER TIL DEG – Skuespill, Pelikanen (2018)
ANSTENDIG OG VERDIGHET – Boksingel, Flamme forlag (2017)
VÆR SNILL MED DYRENE – Roman, Tiden (2016), oversatt til tysk, svensk, dansk, kroatisk
OM IGJEN – Roman, Tiden (2014)
ALLTID NYHETER – Dikt, Flamme forlag (2011)
AVSTAND – Roman, Tiden (2009)
SÅNN, BORTE – Diktsingel, Flamme forlag (2008)

Mona B. Riise (f. 1972) er journalist og programleder på TV og radio. Riise startet sin karriere som researcher i Anne Lindmos radioprogram «Mamarazzi», på NRK P3, før hun ble reporter og programleder for popkulturprogrammet «Pullover» på samme kanal. Hun tok etter hvert over programlederrollen i musikkprogrammet Lydverket, som gikk på både radio og TV, samt ble holdt som liveshow på festivalescener landet rundt. I en lang periode ledet hun også «P3 Sessions»: radiokonserter landet rundt med både norske og internasjonale store artister. Riise har også dekket og rapportert direkte fra den røde løperen under Oscar-utdelingen flere år, samt Grammy Awards, på NRK TV/Radio. Siden 2012 har hun vært en av ekspertene i NRKs lørdagsunderholdning Stjernekamp. I januar 2015 ledet hun Spellemannprisen 2014 sammen med Jenny Skavlan. Foto: Kristin Svorte.