30.jun. Kl.19:00
Ibsenhuset, Litteratur i Lunden
Russland. Morten Jentoft og Bernhard Mohr

Kjøp billett.
Innslipp kl. 18.

Arr. er et samarbeid med Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening. NFFO-medlemmer uløser gratisbillett.

Det skal handle om Vladimir Putin og Frode Berg spesielt og om Russland generelt. Hør to kunnskapsrike russlandeksperter fortelle om dette landet som både skremmer og fascinerer.

Vi har invitert forfatterne Morten Jentoft og Bernhard Mohr inn i prosalongen*. Jentofts thriller fra virkeligheten I grenseland og Mohrs Hva vil russerne med Norge og Hvorfor stemmer russerne på Putin er kritikerroste utgivelser som reiser viktige og spennende spørsmål. Noen av dem skal vi få svar på denne kvelden.

Samtaleleder er Ørjan Nordhus Karlsson.

*Prosalonger er forfattermøter der Litteraturhuset i Skien med støtte fra Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening setter søkelyset på aktuelle bøker eller trender i sakprosasjangeren. Arrangementet er gratis for NFFO-medlemmer.


Morten Jentoft (f. 1956) er journalist i NRK, der han han blant annet har vært kanalens utenrikskorrespondent i Russland gjennom to perioder.
Foto: Olav Bakken

Bernhard L. Mohr (f. 1978) har jobbet som journalist og forlagsredaktør samt med forretningsutvikling og ledelse i mediebransjen.
Foto: Maja Hattvang